torstai 2. marraskuuta 2017

Hääunia/-painajaisia

En tiedä, johtuiko siitä, että viimeisenä ennen nukkumaanmenoa lueskelin Mennään naimisiin -lehteä, että näin viime yönä aamuyön levottomina tunteina pitkästä aikaa unta häistä. Tuo uni oli jotain hyvän unen ja painajaisen väliltä.

Ihan kaikkia yksityiskohtia en enää muista, mutta unessani häävalmisteluissa oli mennyt monta asiaa pahasti pieleen. Muistin yhtäkkiä hääpäivän aamuna, että en ole varannut kampaajaa enkä meikkaajaa. Yhtäkkiä tajusin, että häiden alkuun on enää kolme varttia ja minä syön yöpaidassa aamupalaa enkä ole tehnyt ulkonäölleni mitään. Kulmakarvat olivat nyppimättä ja nenänpielessä komeili valtava finni (joita minulle tulee harvoin).

Hääkampaus oli unessani loppuviimein onnistunut. Minulla oli huntukin kampauksessa osana, vaikka oikeasti en aio huntua laittaa. Meikki sen sijaan oli katastrofi. Ihoni on sellainen, että se puskee kaikki nesteet herkästi ulos ja saatan pakkasellakin näyttää siltä, että kasvoni hikoilevat. Näin alkoi myös ennen unihäitä tapahtua ja yritin tuputella kasvopaperilla hikiä pois, mutta samalla lähti koko meikki.

Jotenkin unesta jäi kuitenkin ihan positiivinenkin muistijälki. Sulhanen oli kai ihan rentona kaikesta tunnelma iloinen ja rakkaudentäyteinen. Itse vihkimistä en kyllä enää päässyt todistamaan, sillä heräsin kesken kaiken.

Aamulla herätessäni minulla oli hyvin vahva fiilis siitä, että nyt täytyy oikeasti tehdä lista asioista, joita ennen häitä täytyy hoitaa. En ole vielä sellaiseen ryhtynyt, kun olen ajatellut, että hoidetaan nämä suuremmat linjat alta pois ja ruvetaan sitten miettimään. Mutta tuossa kun viime viikonloppuna sulhasen kanssa hääbudjettia aloimme ensimmäistä kertaa kunnolla hahmotella, huomasin, että meinasin unohtaa listata kuluihin juurikin ne kampaajan ja meikkaajan. T:n piti niistä minulle huomauttaa. Ehkä tästä juontaa siis tämä trauma. :)

Viikonlopun tehtävänä siis häähommien listausta.

2 kommenttia:

 1. Haha, voi ei! No mutta pääasia on se, että sulhanen kaikesta päätellen edelleen halusi mennä unessa kanssasi naimisiin, vaikka näytitkin miltä näytit! :)
  Vinkkinä to do-listasta, jossain uusimmassa häälehdessä, oli ihan hyvä ja kattava tehtävälista, oisko ollut häät-lehdessä. Joka tapauksessa sulla niitä lehtiä hyvä pino on, ni kannattaa tsekkaa läpi! :) Itselle siellä oli ainakin asioita, joita olin unohtanut pistää to do -listalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän se sulhanen tossa mukana kuitenkin tule. Ja hän on sitä mieltä, että sitä parempi, mitä vähemmän "pakkelia". :) Mutta joo, pitää varmaan vielä varmuudeksi katsoa joku valmis lista, että tulee varmasti kaikki mietittyä.

   Poista