sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Kaasokopla koossa


Tällä viikolla on tapahtunut isoja askeleita häiden suhteen. Myös kaasorintamalle olen saanut lisäystä. Pähkäilin pitkään, haluanko kaksi vai kolme kaasoa. Vähän mietitytti, onko kolme kuitenkin liikaa. Lisäksi pohdin tämän mahdollisen kolmannen kaason henkilöllisyyttä. Päädyin nyt kuitenkin siihen, että pyysin itselleni kolmattakin kaasoa.

Istuimme perjantaina iltaa rakkaan ystäväni Helin kanssa. Olemme tutustuneet yliopistossa lähes kymmenen vuotta sitten ja pidämme tiiviisti yhteyttä. Meitä yhdistää saman ammatin lisäksi myös mm. intohimo matkusteluun. Heli on ollut hääuutisen kuultuaan tosi kiinnostunut suunnitelmien etenemisestä ja ideoistamme, joten minulle tuli heti mieleen, että hänestä saisin innokkaan kaason. Eilenkin juttelimme paljon häihin liittyviä asioita.

Helin kanssa myös näemme tosi säännöllisesti ja tiedän, että hän lähtee innoissaan mukaan ostosreissuille ja on jo lupautunut askarteluavuksi. Heli onkin kaasoistani ainoa, joka asuu pääkaupunkiseudulla. Ainakin tammikuun häämessuille hän on jo lupautunut seuraksi.

Olen superiloinen, että olen saanut hääavuksi kolme ihanaa kaasoa, jotka kaikki tuntuvat olevan innoissaan häidemme suunnittelusta!

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen, jolla on kolme kaasoa. ☺️ Tai olen kutsunut heistä yhtä kaasoksi ja kahta morsiusneidoiksi, mutta en oikeastaan sinänsä mitään eroa heidän välillään tee. Kaksi ovat ystäviäni ja yksi siskoni. Minusta kolme on täydellinen luku: ei liian montaa eikä liian vähää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon itsekin, että kolme on oikein sopiva määrä. Ei jää kenellekään liikaa taakkaa ja saa pohtia asioita eri ihmisten kanssa vähän eri näkökulmasta.

      Poista