lauantai 25. marraskuuta 2017

Ravintola Keilaniemi

Kuten jo aiemmassa tekstissäni hehkutin, olemme viimein tehneet päätöksen ja varanneet juhlapaikan heinäkuulle 2019. Nyt kerron hieman tarkemmin, millaisessa paikassa hääjuhlaamme vietetään.


Juhlapaikaksemme valikoitui Ravintola Keilaniemi, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Keilanimessä, aivan merenrannassa. Kyseessä on lounsaravintola, joka sijaitsee toimistorakennuksen alakerrassa. Ravintolassa ei ole a-oikeuksia, eli saamme viedä omat alkoholijuomat tarjottaviksi. Ravintola jatkuu isoon lasiseinäiseen aulaan. Lisäksi ravintolaan kuuluu suuri, merelle päin antava terassi.

Tila on ihanan valoisa, ja hyvällä säällä terassi mahdollistaa hääjuhlien siirtämisen ulos. Terassin edustalla on nurmikenttä, johon voi myös ajatella jotakin ohjelmaa. Ravintolan suurin etu muihin paikkoihin nähden oli se, että sieltä löytyy sopiva ja kaunis paikka vihkimiselle sekä ulkoa että sisältä. Eihän juhlan tärkeintä osuutta sovi suorittaa ihan missä sattuu.


Ruoka tilataan luonnollisesti ravintolasta. Menuehdotelmia on erilaisia ja kaikki on muokattavissa toiveidemme mukaiseksi. Olemme käyneet pariin otteeseen ravintolassa lounaalla, ja ruoka on ollut oikein maistuvaa! Minulla on siis hyvät odotukset häidemme ruokien suhteen. Sovimme kuitenkin myynnistä vastaavan henkilön kanssa, että teemme päätöksiä menun suhteen vasta lähempänä juhlaa.

Muutama juttu meitä arveluttaa ravintolassa ja tiedämme niiden aiheuttavan pienen riskin juhlien täydelliselle onnistumiselle. Ravintola avautuu tosiaan aulaan, jossa kaikuu jonkin verran. Emme ole varmoja, kuinka pahasti kaikuminen häiritsee musiikin soittamista ym. Huonon sään sattuessa tilan käyttö pitää miettiä tosi hyvin. Tanssitilaa itse ravintolassa ei ole mitenkään hulppeasti enkä ole varma, onko hassua, jos juhlinta tapahtuu aulan puolella.


Kaikin puolin olen kuitenkin oikein tyytyväinen valintaamme. Yhteydenpito ravintolan kanssa  on sujunut moitteettomasti. Nyt odottelemme varausmaksulaskua saapuvaksi. Ensimmäiset isot summat häiden osalta lähtevät siis maksuun pikapuoliin. Iiks!

Tekstin kuvat saatu Ravintola Keilaniemeltä.

16 kommenttia:

 1. Oo onnea paljon häiden ehkä isoimpien askeleiden ottamisesta! ❤️ Nyt eikun täyttä häkää suunnittelemaan loppuja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en kyllä vielä panikoi suunnittelusta kovin paljoa, kun tuo isoin on saatu alta pois. Aikaa on vaikka kuinka. :)

   Poista
 2. Se on kyllä hyvä, että olette päässeet itse maistamaan putiikin ruokia ennen päätöstä! Me valitsimme pitopalvelun ihan vain hyvän maineen ja vaikutelman perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikka lounasbuffet on tietysti eri asia kuin häämenu, on ollut ihan kiva nähdä, että tarjoilusta on mahdollista tehdä monipuolista ja erityisruokavaliot onnistuvat. Ja tietysti se, että ruoka on ollut hyvää!

   Poista
 3. Haluaisitko kertoa missä hinnoissa paikan menut liikkuvat? Tilavuokra itsessään on kovin edullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menun hinta tietysti riippuu siitä, mitä haluaa. Hinnat pyörivät kolmenkymmenen euron molemmin puolin, kun minä kyselin tarjousta. Tuohon hintaan kuuluu vain ruoka eli henkilötunnit, astiat, pöytäliinat ym. tulevan päälle. Kannattaa kysyä ihan rohkeasti tarjousta. Ja kannattaa käydä katsomassa, itse tykästyin paikkaan kovasti!

   Poista
  2. Menuhinta siis per henkilö, tietysti.

   Poista
 4. Moikka, kiva lähestyä toista laittamalla iha randomisti viestiä. ���� Laittelin instaan #ravintolakeilalahti ja bongasin sut sieltä liittyen häihinne.�� Olen itse menossa naimisiin ensi vuoden syyskuussa ja sama hääpaikka siis on kyseessä, jännittää jo pelkkä puhuminen aiheesta (hyvällä tavalla). �� Aattelin että kehtaisinkohan mä vähän kysellä lisää että miten sä aloitit rakentamaan tätä hää asiaa eteenpäin jne. Paljon teillä oli tuola vieraita, me laskiskeltiin että noin 70hlö tulee meidän häihin. Mekin aateltiin että halutaan itse hääjuhlapaikassa että meidän sielä vihittäisiin. Eniten mua kiinnostaa tuo askartelu/hääpaikan koristelu. Oliko vaikea päättää miten halusit että paikka koristellaan, mua stressaa jo pelkkä ajatus siitä. �� Luitko häälehtiä tai luitko muiden blogeja mistä sait vähän inspiraatiota? Mistä löysit muuten tuon todella kauniin häämekon, jouduitko ostamaan sen ihan uutena vai löysitkö sen netin kautta? Ja paljonko teillä oli suunnilleen hääbudjetti?

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. mitä me laskiskeltiin niin pelkkiin ruokiin menisi jo joku 8000. Oliko tän juhlapaikan lähellä mitään kukkakauppaa kenen kanssa juttelit noista kukkaseppeleistä yms? Tai saako udella että osaatko suositella mistä kannattaisi kysellä noihin kukka juttuihin liittyviä asioita? 🤔 Kun me siis asutaan Vantaalla ja vähän just pitäisi alkaa miettimään että missä olisi lähimmät kukkakaupat täällä espoon huudeilla. Kävittekö te jossakin valokuvattavana, ja missä kävitte jos kävitte? Ja oliko teillä ammattivalokuvaaja paikalla? Pahoittelen jo etukäteen kun vaivaan sua näillä kysymyksilläni. 🙈
  Jos tulee ihan mitä vaan mieleen liittyen häihin niin kerro vaan ihmeessä, kaikki apu on tarpeen. 😅 Se vielä pitikin kysyä että miten kysyit sun ystäviä kaasoiksi, ihan livenä kysyit vai puhelimitse? Kun en tiedä että kehtaako tommoista asiaa ihan vaan puhelimitse kysyä? Hmmmm, help.😅🤭🤔
  Kauan muuten jaksoit olla siinä häämekossa koko illan,yön? Huusivatko jalat hoosiannaa, tuliko rakkuloita ?👠👗 Oliko sulla joku toinen vaihtomekko mukana, ja jos oli niin missä sä sen vaihdoit inva WC:ssako? Tuolahan ei ollut ikävä kyllä mitään pukuhuoneita missä vaihtaa vaatteita jne.Kun kävelit vihkiseremoniaan niin mitä kautta sä tulit, näkikö sua kukaan ennen kuin kävelit muiden nähtäväks vai miten sä olit sen kävelykulkueen toteuttanu? 👣

  VastaaPoista
 10. Piti vielä kysellä että onko sulla muuten instagrammia mihin laittaa vielä tarkempia kysymyksiä häihin liittyen? 👀

  VastaaPoista