sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Vuosipäivän viettoa

Junassa
Eilen siis tuli täyteen yksitoista vuotta tapaamisestamme. Vietämme vuosipäiväämme tuona päivänä, sillä mitään sen lujempia sopimuksia ei koskaan tehty siitä, mikä suhteemme on. Se vain tapahtui, ilman draamaa, ja molemmat tiesivät, että yhdessä ollaan.

Vuosipäivämme ei mennyt ihan perinteisissä merkeissä, kun minä jouduin sopimaan samalle päivälle treffit kahden rakkaan ystäväni kanssa Tampereelle. Toisella on esikoisen laskettu aika kuukauden päästä, joten yhteisiä viikonloppuja ei ollut montaa, ja asumme kaikki eri paikoissa. Sovimme siis yhteisymmärryksessä sulhasen kanssa, että minä piipahdan Tampereella, ja nautimme toistemme seurasta illalla. Tähän väliin täytyy todeta, ettei T. ole mikään suuri romantikko, mitä tulee vuosipäiviin ym.

Viime vuonna juhlimme pyöreitä vuosia vähän suurellisemmin viikonloppureissulla Tallinnassa yöpyen Swiss-hotellissa, joka on ehdottomasti hienoin hotelli meidän normaalisti aika vaatimattomien majoituspaikkojen historiassa. Tänä vuonna mentiin vähän pienemmällä kaavalla. Teimme yhdessä ruokaa: sisäfilée-pihvejä, lohkoperunoita ja salaattia sekä jälkkäriksi mutakakkua. Aika herkkua, etenkin kun olen tällä viikolla aloitellut lihansyöntiä lihattoman lokakuun jälkeen.


Tänä aamuna jatkoimme vähän normaalia herkummalla aamupalalla, tai oikeastaan brunssilla. Eipä sitä muuta oikeastaan tarvittu kuin yhteistä aikaa hyvän ruoan parissa, kun T. on viime aikoina tehnyt melko pitkää päivää väitöskirjaansa viimeistellen. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin yhteisiin vuosiin.


Ja ehkä vuosipäiväviikonlopun kuitenkin kruunasivat lentoliput, jotka ostimme kesäkuuksi Portugaliin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti