lauantai 25. marraskuuta 2017

Ravintola Keilaniemi

Kuten jo aiemmassa tekstissäni hehkutin, olemme viimein tehneet päätöksen ja varanneet juhlapaikan heinäkuulle 2019. Nyt kerron hieman tarkemmin, millaisessa paikassa hääjuhlaamme vietetään.


Juhlapaikaksemme valikoitui Ravintola Keilaniemi, joka sijaitsee nimensä mukaisesti Keilanimessä, aivan merenrannassa. Kyseessä on lounsaravintola, joka sijaitsee toimistorakennuksen alakerrassa. Ravintolassa ei ole a-oikeuksia, eli saamme viedä omat alkoholijuomat tarjottaviksi. Ravintola jatkuu isoon lasiseinäiseen aulaan. Lisäksi ravintolaan kuuluu suuri, merelle päin antava terassi.

Tila on ihanan valoisa, ja hyvällä säällä terassi mahdollistaa hääjuhlien siirtämisen ulos. Terassin edustalla on nurmikenttä, johon voi myös ajatella jotakin ohjelmaa. Ravintolan suurin etu muihin paikkoihin nähden oli se, että sieltä löytyy sopiva ja kaunis paikka vihkimiselle sekä ulkoa että sisältä. Eihän juhlan tärkeintä osuutta sovi suorittaa ihan missä sattuu.


Ruoka tilataan luonnollisesti ravintolasta. Menuehdotelmia on erilaisia ja kaikki on muokattavissa toiveidemme mukaiseksi. Olemme käyneet pariin otteeseen ravintolassa lounaalla, ja ruoka on ollut oikein maistuvaa! Minulla on siis hyvät odotukset häidemme ruokien suhteen. Sovimme kuitenkin myynnistä vastaavan henkilön kanssa, että teemme päätöksiä menun suhteen vasta lähempänä juhlaa.

Muutama juttu meitä arveluttaa ravintolassa ja tiedämme niiden aiheuttavan pienen riskin juhlien täydelliselle onnistumiselle. Ravintola avautuu tosiaan aulaan, jossa kaikuu jonkin verran. Emme ole varmoja, kuinka pahasti kaikuminen häiritsee musiikin soittamista ym. Huonon sään sattuessa tilan käyttö pitää miettiä tosi hyvin. Tanssitilaa itse ravintolassa ei ole mitenkään hulppeasti enkä ole varma, onko hassua, jos juhlinta tapahtuu aulan puolella.


Kaikin puolin olen kuitenkin oikein tyytyväinen valintaamme. Yhteydenpito ravintolan kanssa  on sujunut moitteettomasti. Nyt odottelemme varausmaksulaskua saapuvaksi. Ensimmäiset isot summat häiden osalta lähtevät siis maksuun pikapuoliin. Iiks!

Tekstin kuvat saatu Ravintola Keilaniemeltä.

9 kommenttia:

 1. Oo onnea paljon häiden ehkä isoimpien askeleiden ottamisesta! ❤️ Nyt eikun täyttä häkää suunnittelemaan loppuja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en kyllä vielä panikoi suunnittelusta kovin paljoa, kun tuo isoin on saatu alta pois. Aikaa on vaikka kuinka. :)

   Poista
 2. Se on kyllä hyvä, että olette päässeet itse maistamaan putiikin ruokia ennen päätöstä! Me valitsimme pitopalvelun ihan vain hyvän maineen ja vaikutelman perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikka lounasbuffet on tietysti eri asia kuin häämenu, on ollut ihan kiva nähdä, että tarjoilusta on mahdollista tehdä monipuolista ja erityisruokavaliot onnistuvat. Ja tietysti se, että ruoka on ollut hyvää!

   Poista
 3. Haluaisitko kertoa missä hinnoissa paikan menut liikkuvat? Tilavuokra itsessään on kovin edullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menun hinta tietysti riippuu siitä, mitä haluaa. Hinnat pyörivät kolmenkymmenen euron molemmin puolin, kun minä kyselin tarjousta. Tuohon hintaan kuuluu vain ruoka eli henkilötunnit, astiat, pöytäliinat ym. tulevan päälle. Kannattaa kysyä ihan rohkeasti tarjousta. Ja kannattaa käydä katsomassa, itse tykästyin paikkaan kovasti!

   Poista
  2. Menuhinta siis per henkilö, tietysti.

   Poista