tiistai 16. tammikuuta 2018

30-vuotisjuhlat: Miten meni?


Olen lykännyt tämän tekstin kirjoittamista, sillä en jaksanut käydä läpi synttäreiltä otettuja kuvia. Nyt muistikortti on kuitenkin koneessa, ja jaksoin tällekin asialle uhrata aikaa.

Syntymäpäivieni teema oli siis hohtaa pimeässä. Vieraani olivat varustautuneet ihailtavasti ja luovasti teeman mukaisesti, vaikka olin luvannut, että myös paikan päällä pääsee koristautumaan. Jouluvalot, koiran kaulapantavalot, valotikut ym. oli hyödynnetty ihailtavasti. Vieraat myös tarttuivat ihailtavasti kynsilakkapulloihin, ihomaaleihin ja hiusgeeleihin, joita olin ostanut.

Pahoittelen "kuvanmuokkauksen" laatua. :D
Valitettavasti tämä on ainoa kuva T:n tekemästä upeasta
hatusta ja tässäkin jonkun ihan vieraan hyypiön päässä.
Meillä oli mukana kaksi Claes Ohlsonilta ostamaani uv-lamppua. Ne osoittautuivat hiteiksi koristautumisnurkkauksen yläpuolella, sillä baarissa oli sen verran valoisaa, etteivät tuotteet päässeet muualla ihan täysin oikeuksiinsa.

Gin&tonicit. Tonic-vesi loistaa uv-valossa.
Ruoaksi olin tehnyt kinkku- ja jauhelihapiirakkaa sekä kahta eri kasvispiirakkaa, joista toinen oli vegaaninen. Tein lisäksi hillajuustokakun ja lime-valkosuklaajuustokakun sekä vegaanisen mustikka-suklaakakun. Lisänä vielä Turkinpippuri- ja Marianne-marenkeja. Kaiken tein gluteenittomana ja laktoosittomana. Täytyy sanoa, etten itse muistanut maistella ruokia kovinkaan paljon, mutta kyllä ne kehuja saivat. Naposteltavina oli vielä sipsejä, suolapähkinöitä ja karkkia. Valitettavasti ruoista ei kukaan ehtinyt/tajunnut ottaa kuvia...

BadaBing -yökerho, jossa juhlat vietimme, osoittautui oivalliseksi paikaksi järjestää tuollaiset juhlat! Tila oli aivan mahtava ja henkilökunta ystävällistä. Juomatakuu oli todella maltillinen ja omien ruokien tuominen todella mahtavaa.

Oli hauskaa, joskin täytyy sanoa, että synttärisankarilta karkasi vähän mopo käsistä viinilasillisten kanssa... Tässä vielä oma lookini synttäripäivänä. Askartelin itselleni aika viime tingassa glitterkengät, joihin olin supertyytyväinen, ja joihin sain idean aikanaan Saralta. Kengät saivat vähän iskua illan aikana, eikä hilepäällyste kestänyt. Ja kyllä taas kuvia katsellessa vahvistui se, että tälle kropalle on tehtävä jotain! :/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti