tiistai 16. tammikuuta 2018

Lehtihyllyissä tänään: Mennään naimisiin

Me, jotka olimme viikonloppuna Mennään naimisiin -messuilla, olemme saaneet jo maistiaisen uudesta Mennään naimisiin -lehdestä. Tänään se on kaikkien saatavilla lehtipisteissä. Niille, jotka pohtivat, kannattaako lehteä ostaa, annan muutamia tärppejä, joista itse erityisesti kiinnostuin. En ole vielä ehtinyt lehteä kannesta kanteen lukea, mutta senkin aika koittaa pian.

Näin alkuvuodesta tietysti kiinnostaa, mitkä ovat tämän vuoden häätrendit; ei siksi, että haluaisin itse olla erityisen trendikäs morsian, vaan siksi, että osaa odottaa, millaisia asioita kaupoista on helppo löytää. Ja onhan se kiinnostavaa. Lehdessä onkin lähinnä morsiuspukuihin liittyen paketti siitä, mitä tuleva häävuosi pitää sisällään. Catwalk-asut ovat kyllä mielestäni aina jotenkin vähän, miten sen sanoisi nätisti, kummallisia. Mutta en väitäkään ymmärtäväni mitään muodista.

Yksi uusi villitys ovat glitterkoristelut ja tatuoinnit, joista lehdessä on myös juttua. Minussa herännyt harakka tykkää... :)

Vaikka meille ei varmasti tule vegehäitä (vegaanisisko/-kaaso pitää kyllä huomioida), olen silti kiitollinen siitä, että häiden ekologisuuteen kiinnitetään huomiota. Tämän yritän myös itse pitää mielessä, kun välillä hääsuunnittelussa meinaa lähteä mopo käsistä ostosten ym. suhteen.

Lehdessä on juttua myös meille häädieettiä suunnitteleville ja toteuttaville. Vaikka tietoa löytyy joka paikasta, lisävinkit selkeässä muodossa eivät ole koskaan pahitteeksi. Lehdessä personal trainer Marianne Kiukkonen antaa vinkkejä alttarikuntoon.

Kestosuosikkejani Mennään naimisiin -lehdissä ovat tarinat oikeista häistä sekä häämatkavinkit, joita kauniit kuvat elävöittävät.

Tällä kertaa oli hauskaa bongailla lehden sivuilta tuttuja. Mennään naimisiin -sivuston uudet bloggarit esiteltiin lehdessä, joten oli kiva lukea blogimiitistä tuttujen Häämimmien ja Adieu Madmoiselle, Bonjour Madam:in esittelyt. Myös blogimiitin emäntämme löytyvät lehtien sivuilta. Sannin kadehdittavista häistä Espanjassa ja Jonnan Japaniin suuntautuneesta häämatkasta voi lukea uudesta lehdestä. Lisäksi bongasin ainakin kahdesta jutusta vanhan koulutoverini, valokuvaaja Maria Kiraly-Leinon ihania kuvia.

Ja ehkä joku haluaa tämänkin jo laittaa kalenteriin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti