keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Eikä messuilu vielä tähän lopu

Kaksi viimeisintä viikonloppua olen saanut viettää enemmän tai vähemmän häähuumassa ensin Mennään Naimisiin -häämessujen ja viime viikonloppuna Love Me Do January Fairin merkeissä. Näissä tapahtumissa osallistuin blogimiitteihin, jotka tuovat messuille aivan ihanaa tunnelmaa, kun saa rauhassa höpöttää hääjuttuja ilman, että kukaan kyllästyy.

Ensi viikonloppuna ovat tiedossa vielä yhdet häämessut: tällä kertaa Turussa, Logomossa. Mukaan lähtevät kaasosiskoni Oona sekä äitini, jotka asuvat Turussa. Näytteilleasettajia ei ole tulossa paikalle aivan yhtä runsaasti kuin Helsingin messuille. Listaa selatessani huomasin, että kultasepänliikkeet ovat näilläkin messuilla hyvin edustettuna. Toinen hyvin edustettu ryhmä ovat yllättäen juhlatilat. Turun häämessut saattaisivatkin tarjota hääjärjestelyiden alkuvaiheessa oleville pareille ideoita juhlienviettopaikasta, joita muuten on vaikea metsästää internetin syövereistä.

Itse en halua asettaa messuille liian suuria odotuksia, sillä pelkään pettyväni. Kahdet viime messut ovat olleet niin ihanat tapahtumat miitteineen kaikkineen. Mutta siellä ehkäpä nähdään, jos turkulaisia häähörheltäjiä on tulossa paikalle. Liput messuille kustantavat vain 6€ messujen 25-vuotisen historian kunniaksi, joten tämäkään ei nielaise hääbudjettiin ammottavaa aukkoa, vaikka ottaisi useamman suunnittelutiimiläisen mukaan.


Ja tiedoksi niille, joita nämä messukuulumiset alkavat jo kyllästyttää: Ihan pian palaan kertoilemaan ihan meidän häistämme ja niiden suunnittelun etenemisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti