keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Kultajousen Princess -mallisto


Kultajousi esitti meille bloggaajille kutkuttavan haasteen viime viikonlopun Mennään naimisiin -häämessuilla avokätisesti palkitun kilpailun muodossa. Tällä tekstilläni siis osallistun Kultajousen kilpailuun, mutta kuten aiemminkaan, en kirjoita mitään, mitä en voisi allekirjoittaa.

Wanhan Sataman häämessuilla Kultajousi esitteli kuusi uutta Princess-sarjan timanttisormusta. Mukana messuhulinassa oli myös Princess-sarjan uusi keulahahmo, Huippumalli haussa -sarjasta tuttu Sofia Öster (Insta: @soofiia1), joka ystävällisesti poseerasi minullekin. Valokuvauksen taso ei ole ihan samaa luokkaa kuin noissa Kultajousen omissa mainoskuvissa, mutta malli on silti kaunis! Hauskana yksityiskohtana täytyy sanoa, että kuvaussessiota hieman häiritsi herrasmies, joka ei malttanut olla vuolaasti kehumatta kaunista "morsianta". Ja tällä tarkoitettiin siis luonnollisesti Sofiaa...

Kun kihlasormuksen osto oli ajankohtaista, kiersin sormusliikkeitä ahkerasti. Jo silloin totesin Kultajousen myymälöiden valikoimien olevan suuria. Minulle tuli silti yllätyksenä, että pelkästään Princess-sarjaan kuuluu 126 eri sormusmallia, jotka on kaikki saatavana kelta- ja valkokultaisina.

Kuvassa mallit 45571 sekä 51144
Viikonloppuna esitellyt uutuudet edustavat muutamaa eri muoti-ilmiötä: Tarjolla on hieman muokattuja versioita klassisista rivisormuksista ja vastaus sirorunkoisten mallien kysyntään yksikivisen ja allianssisormuksen muodossa. Omat suosikkini ovat halo-malliset sormukset, joissa pienet timantit kiertävät isompaa keskitimanttia. Olen syttynyt näihin varsinkin viime aikoina, kun niitä on tutuillakin näkynyt. Mikä lie ilmiö tämä on, että kaikki kimaltava on alkanut kiinnostaa, mutta nämä halo-sormukset ainakin vastaavat siihen ihastukseen. Harmi, kun ne eivät kyllä istu ollenkaan oman kihlasormukseni pariksi!

Princess-mallistosta löytyy kattava valikoima erilaisia sormuksia, joiden hintahaitari on 500€ ja 12000€ välillä eli vaihtoehtoja eri budjeteillekin löytyy. Joku voisi ajatella (ehkä minäkin), että suuren ketjumyymälän mallisto on tylsä eikä tarjoa tarpeeksi persoonallisuutta, mutta mielestäni mallistosta löytyy yllättävänkin erilaisia sormusmalleja. Löysin jopa yhden mallin, joka muistuttaa melko paljon omaa, ihanaa kihlasormustani.

Princess-sormuksilla on Suomalaisen työn Avainlipputunnus, sillä ne suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tämä jos mikä on itselleni merkityksellinen myyntivaltti, ja ajoi omalta osaltaan meidät aikanaan teetättämään kihlasormukseni. Jotenkin sitä helposti tulee ajatelleeksi, että ketjuliikkeiden sormukset, joista ajoittain saa edullisia tarjouksia, eivät voi olla kovin eettisiä. No, ilmeisesti minä ainakin erehdyin tässä asiassa.

Jos Princess-mallisto tai muut Kultajousen sormukset kiinnostavat, kannattaa ensi viikonloppuna suunnata Love Me Do January Fair -tapahtumaan, jossa Kultajousi on taas mukana. Messuilta tunnetusti saa parhaat tarjoukset... Jos et pääse messuille, niin ei huolta: Nyt näkyy Kultajousissakin vielä olevan tammikuun ale käynnissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti