tiistai 9. tammikuuta 2018

Tammikuu = häämessukuu

Synttärit olivat ja menivät. Hauskaa oli, joskin väsymys painaa edelleen. Niistä lisää myöhemmin, kun jaksan käydä läpi kuvia. Pitää katsoa, onko niissä mitään julkaisukelpoista. :D

Tässä kuussa pääsen häämessuilemaan oikein kunnolla. Häämessu-urakan aloitan tämän viikon lauantaina Helsingissä Wanhassa Satamassa pidettävillä Mennään naimisiin Häämessuilla (13.-14.1.2018). Lauantaina pääsen osallistumaan blogimiittiin muiden ihanien bloggareiden kanssa, ja sunnuntaina messuilemme kaasoni Helin kanssa.

Ensi viikolla järjestetään taas Love Me Do January Fair -häätapahtuma (20.-21.1.2018), jossa pääsen myös osalliseksi sunnuntain blogimiittiä. Sunnuntaina julkaistaan myös Vuoden Hääblogit -äänestyksen voittajat, joita ehdit vielä äänestää Love Me Do:n sivuilla 14.1. asti. Katsotaan, käynkö messuilemassa Helin kanssa myös lauantaina.


Tammikuun messurupeaman päätän todennäköisesti Turkuun, jossa järjestetään Logomossa Häät-tapahtuma (27.-28.1.2018). Tämä on myös kaksipäiväinen tapahtuma. Turussa seurakseni lähtenee kaasosiskoni Oona.

Mulle Suomelle vinkiksi, että helmikuussa järjestetään Suomen Häämessut Oulussa (3.2.2018) ja Jyväskylässä (17.2.2018).

Odotan messuilta erityisesti muotinäytöksiä, vaikka viime kerralla syksyn Love Me Do:ssa puvut jättivät minut vähän kylmäksi. Lisäksi odotan saavani kivoja pikku ideoita koristeluun. Kivaa on päästä myös keskustelemaan valokuvaajien ja hääpukusuunnittelijoiden kanssa.


Ihanaa nähdä messuilla ja hei! muista äänestää Jotain keltaista -blogia! :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa päästä tapaamaan sinutkin ensi viikolla! :) Miitissä nähdään, ja ehkäpä törmätään myös lauantaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hauska tavata teitä kaikkia muitakin bloggaajia, kun viimeksi en päässyt mukaan. Tietyllä tavalla kun on sellainen olo, että tuntee vähän toisia. :)

      Poista