perjantai 19. toukokuuta 2017

Hääblogeja

Kun päätimme noin kuukausi sitten avomieheni kanssa, että häävuosi on 2019, päästin sisäisen häähulluni vapaaksi. Yksi asia, jota heti aloin tehdä, oli etsiskellä vertaistukea eli muiden morsiamien tarinoita blogien muodossa. Olenkin tässä kuukauden aikana löytänyt paljon luettavaa ja käyttänyt aikaa vanhojen blogitekstien läpikahlaamiseen. Minulla kun on blogien kanssa pieni päähänpinttymä siitä, että haluan lukea kaikki tekstit.

Olen erityisesti etsinyt blogeja, joissa samaan häävuoteen tähtäävät morsiamet kirjoittelevat tuntojaan. Huutelin myös Facebookin Häät 2019 -ryhmässä blogikirjoittajien perään. Näitä vuoden 2019 parien blogeja ilmaantuu varmasti vielä lisää, onhan häihin vielä tuhottomasti aikaa. Matkan varrelta on tarttunut myös nopeammin avioituvien parien tarinoita. Alla listaa blogeista, joita luen (perässä häävuosi).

Kristallihäät, 2019
Rakkauden kesä, 2019
BrideZalla, 2018
Pour aimer et chérir, 2019
Olet onneni, 2018
Yaaas! I do, ????
Filosofin morsian, 2017
I said yes, 2017
Valkoisen hunnun alla, 2017
Adventure of a lifetime, 2017
Mutsi hoitaa, 2018 (myös muita kuin hääjuttuja)
Cutting The Cake Together, 2017
Misery Business The Wedding, 2019
Sateenkaaren Morsiamet, 2019

Kaikkia blogeja on kiva lukea, koska kaikki parit ja häät ovat erilaisia. Kaikista saa jotakin ideoita tai neuvoja. Jotkut blogit ovat kuitenkin muodostuneet itselle mieluisammiksi kuin toiset. Sitä huomaa, että jollakin kirjoittajalla on hyvin samanlainen maku kuin itsellä tai että pari vaikuttaa muuten tosi kivalta; jopa sellaiselta, johon olisi kiva tutustua. Itse myös arvostan hyvää kirjoitustaitoa. Kommenteissa voit lisätä lukulistaani oman tai hyväksi toteamasi hääblogin. ;)

2 kommenttia:

  1. Vau! Listasit meidät <3 iso kiitos! Meidän häillä ei tosiaan vielä ole tarkkaa päivää, mutta tähtäämme vuoteen 2019 :) ihanaa kevään jatkoa sinulle! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihanaa kesää myös teille! En tosiaan heti löytänyt blogista suunniteltua häävuottanne. :)

      Poista