lauantai 20. tammikuuta 2018

Häätapahtumat jatkuvat: Love Me Do tänään ja huomenna

Vielä en ole ehtinyt kirjoittaa kaikkia suunnittelemiani tekstejä viime viikonlopun Mennään Naimisiin -messuihin liittyen, kun seuraavaa häätapahtumaa jo pukkaa. Tänään ja huomenna voi suunnata Kaapelitehtaalle Love Me Do January Fair -häätapahtumaan. Messut tituleeraavaat itseään Suomen suurimmiksi, mutta mielestäni niiden suurin valtti on edullinen 5€ hintainen lippu, joka sisältää narikan. Tuolla hinnalla voi hyvin ottaa suuremmankin suunnitteluporukan mukaan.


Meillä oli Heli-kaasoni kanssa alustavasti vähän puhetta, että olisimme menneet tänään messuille pyörimään. Heli lähti kuitenkin sukuloimaan ja minäkin totesin, että parempi lepäillä tämä päivä, kun jo viime viikolla alkanut flunssa ei ole aivan täysin hellittänyt vieläkään. Sulhanen taas tekee tällä hetkellä aivan viimeisiä korjauksia väitöskirjaansa, joten hänen huomionsa ei tällä hetkellä riitä puolentoista vuoden päässä siintäviin häihin asti, vaikka onkin luvannut, että joillekin messuille voisi lähteä mukaan.

Huomenna pääsen kuitenkin täysimääräisesti messuhuumaan, kun osallistun blogimiittiin. Viime syksyn miittiin en suureksi harmikseni päässyt huonosti sattuneen lauantaityöpäivän vuoksi (opettajalla näitä ei ole kovin montaa vuodessa), joten nyt odotan tapaamista innolla. Syksyllä muut bloggarit kehuivat päivää vuolaasti.

Ehdin syksyllä käväistä työpäivän jälkeen messuilla pikaisesti, mutta silloin fiilikset eivät olleet parhaat mahdolliset. Uskon olevani kuitenkin nyt paremmassa tilassa messufiilistelylle. Valokuvaajien haastattelua on edelleen tiedossa. Lisäksi odotan taas hääpukumuotinäytöksiä, joita Love Me Do:ssa on kaksi erilaista: kansainvälinen ja kotimainen.

Viimeksi messuilla oli myös erilaisia häätilpehööriyrityksiä. Tuolloin ei jotenkin innostanut sellaisten tutkiminen, mutta nyt kiinnostaisi näprätä vähän kaikkea pikkusälää. Yritän silti pitää ostohalut kurissa kahdestakin syystä: Haluan tehdä hääpäätökset yhdessä sulhasen kanssa, vaikka välillä saattaakin vaikuttaa siltä, että tämä on minun oma projektini. Lisäksi häihin on vielä oikeasti aika pitkä aika, joten ainakaan uutena en halua liikaa tavaraa haalia. Jos käytettynä sattuu jotakin täydellistä tielle, niin sitten asia on eri.


Mutta jee! Ihanaa päästä huomenna messuilemaan! Ja ai niin, valitaanhan messuilla tosiaan myös Vuoden Hääblogi 2018 -voittajat. Vaikka en erityisesti odota itse voittavani, niin kovia kisaajia on vastassa, on mielenkiintoista kuulla tulokset. :)

2 kommenttia:

  1. Huomenna nähdään jee! ❤️ Toivottavasti Love Me Do antaa sulle tällä kertaa paljon enemmän kun viimeks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kyllä nähdä! Mukavaa, jos säkin jaksat tulla paikalle sairastelusta huolimatta. Kyllä mä toivon ja uskon, että olen virittynyt tällä kertaa paremmin ja nämä messut ovat kuitenkin se vuoden pääjuttu näiltä järjestäjiltä.

      Poista