sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Häät sulhasen tapaan, osa 5

Olen aina ajoittain kertonut teille, millaisia ehdotuksia ihanalla sulhasellani on häidemme varalle. Täältä löytyy edellinen teksti, jonka kautta pääset lukemaan vanhemmatkin ideoinnit. Viime aikojen kiireiden vuoksi T. on ollut vähemmän mukana hääsuunnittelussa, mutta muutamia kyseenalaisia ehdotuksia hän on taas tehnyt.

- T. tekee häämeikin: Olen sulhasellekin aika ajoin tuskaillut häiden meikkausasiaa. Joskus minun meikkaamistani katsellessaan hän ehdotti, että jos hän tekisikin minulle häämeikin. Vaikka T. on yleensä hyvä lähes missä tahansa asiassa, mihin hän ryhtyy, jätän todennäköisesti naamani kuitenkin hääpäivänä ammattilaisen käsiin.
- Twerkkausesitys: Tämän idean sulhaseni sai hääblogipäivämme jälkeen, kun kerroin hänelle twerkkaustunnistamme. Hän totesi, että hänhän voisi opetella twerkkaamaan, kun omaa lajiin sopivan pyllynkin. Jatkumona tietysti oli, että hän voisi esiintyä häissämme. Odotan innolla...
- Homoteemaiset häät: No niin, tämä kohta kertoo sulhaseni (sekä minunkin) kyseenalaisesta huumorintajusta. Innostuin itse häämessuilla näkemistäni nahkaisista ruseteista. Näytin niitä T:lle, joka automaattisesti yhdisti ne Tom of Finland -tyyppiseen nahkapukeutumiseen ja kysyi, että laitetaanko samantien nahkahousut myös. Ja sitten vain YMCA soimaan ja lopputulema oli se, että minulle pitää sitten laittaa housuihin kurkku. Nämä jutut tosiaan menevät välillä vähän levottomiksi. Eli meillä ei ilmeisesti nähdä nahkarusettia, mistä olen vähän pettynyt, etenkin kun luin Jarkon tekstin Kristallihäät -blogista.
- Häätanssin tilalla ju-jutsumatsi: Olemme harrastaneet yhdessä hokutoryu ju-jutsua. Olemme myös matsanneet yhdessä ihan tosissamme. Välillä kotona pelleilemme leikkimatsin tavoin, ja viimeksi Portugalissa vaihdoimme muutaman leikkipotkun. T. sitten totesi, kun hääasiat olivat olleet puheissa, että mitäs jos meillä ei olisikaan häävalssia, vaan tällainen ju-jutsuesitys/ -matsi. Täytyy ompelijalle antaa ohjeeksi, että puvussa pitää kyetä sitten potkaisemaan sulhasen pään korkeudelle.
- Bonuksena vinkkejä hääblogiin: Valittelin taannoin, ettei minulla ole oikein kirjoiteltavaa blogiin, kun hääsuunnitelmamme eivät ole edenneet. Puolisollani oli tähänkin vastaus: "Katsot kaikki mahdolliset hääohjelmat ja arvioit jokaisen jakson." Että mites olisi, kiinnostaisiko lukijoita?

8 kommenttia:

 1. Näitä on aina niin mahtava lukea! 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kuulis mieluusti muiltakin. :D Mutta ehkä muiden sulhaset suhtautuvat häihin asiankuuluvalla vakavuudella...

   Poista
 2. Ju-jutsumatsi, mahtava idea ja omaperäinen! :D

  VastaaPoista
 3. Olipa hauska postaus, voin kyllä lohduttaa sinua että minun mieheni päästelee ihan samanlaisia sammakoita aika ajoin :D
  Pitääkin varmaan itsekin kirjoitella näitä ylös niin voi sitten häiden jälkeen muistella näitä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä ettei tämä ole ihan poikkeuksellista... :)

   Poista
 4. Olipa hauska teksti, täytyy käydä tsekkaamassa vanhemmatkin! :D :D

  VastaaPoista