perjantai 28. joulukuuta 2018

200. teksti ja sen kunniaksi arvonta!

Bloggaajan urani alkoi reilut puolitoista vuotta sitten ja sen jälkeen tekstejä on tullut kirjoiteltua melko ahkerasti. Tänään julkaisenkin blogini 200. tekstin ja sen kunniaksi on syytä pistää vireille myös arvonta. Kaksisataa on muuten siinäkin mielessä ajankohtainen luku, että häihimme on enää alle 200 päivää aikaa.

Ajattelin, että monien muiden bloggareiden tavoin voisin vuoden päättymisen kunniaksi muistella tämän vuoden virstanpylväitä hääsuunnittelun ja bloggaamisen osalta. Jos klikkasit tänne arvonnan takia, rullaile sivu alas. ;)

Tammikuussa täytin kolmekymmentä ja juhlin synttäreitä ison ystäväjoukon kesken hohtaa pimeässä -teemalla. Muutoin tammikuun viikonloput menivätkin häämessuilun merkeissä, kun pääsin osallistumaan ensimmäisiin hääblogimiitteihini Mennään naimisiin -häämessuilla ja Love me do:ssa. Molemmat tapaamiset olivat ihania! Lisäksi vierailimme äitini ja siskoni kanssa Turun häämessuilla, jotka jättivät vähän kylmäksi.

Helmikuussa teimme valinnan valokuvaajan suhteen ja odotankin innolla, miten Asta saa taltioitua häämme. Juhlimme myös hyvien ystävien talvihäitä Helsingissä.

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä tuli kuluneeksi kaksi vuotta kihlauksestamme, vaikka virallinen kihlajaispäivä on tietysti karkauspäivänä. Tuolloin kirjoittelin myös kirjaston käytöstä hääsuunnittelussa.

Huhtikuun kohokohta minulle ja onneksi ilmeisesti myös monelle muullekin mukana olleelle hääbloggarille oli yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämäni hääblogipäivä (jonka muuten toivon saavan jatkoa ensi vuonnakin). Tuolloin blogini vietti myös 1-vuotissyntymäpäivää. Kuun lopussa olimme vieraita T:n serkun pienen budjetin festarihäissä, joista moni voisi ottaa vinkkiä.

Kuva: Valo Films

Touko- ja kesäkuussa hääsuunnittelu oli vähän vähemmällä ensin tiiviin työtahdin ja tämän jälkeen kesälomailun vuoksi. Kesäkuussa lomailin kolmisen viikkoa ensin kaveriporukalla Espanjassa ja tämän jälkeen sulhasen kanssa Portugalissa. Ihanaa oli ja tämän jälkeen olikin taas energiaa hääjuttujen suunnitteluun.

Heinäkuu alkoi ihanasti tapaamisella kolmen kaasoni kanssa sekä ystävien häillä Suomenlinnassa. Pidimme pitkästä aikaa tuottoisan suunnittelusession sulhasen kanssa. Myös häiden tärkein yksittäinen osuus tuli hoidettua, kun lähetin viestin Uudenmaan maistraattiin vihkijän varaamiseksi. Heinäkuussa koitti tietysti myös odotettu päivä, kun pääsimme toteamaan, että häihimme on tasan vuosi aikaa. Häihin johtavaa vuottamme päätin juhlistaa treffikuoren avulla, jonka innoittamana olemmekin tehneet jo kaikenlaista. Sain myös neronleimauksen kasvattaa hääkukkamme parvekkeellamme, hmm... Kuun loppupuolella ostin vielä hääkengät ja kävin ensimmäisessä suunnittelutapaamisessa hääpukuni osalta ja tein tilauksen puvustani. Ei turha kuukausi tämä heinäkuu.

Elokuussa palasin taas töihin ja tahti vähän hidastui. Otin kuitenkin askeleen kohti hääkuntoa aloittamalla Superdieetin. Sain myös varattua mieleiseni meikkaajan ja kampaajan, mikä oli minulle suuri helpotus. Juhlimme myös mahdollisesti viimeisiä häitä ennen omiamme, hui!

Syyskuussa tein ensimmäiset onnistuneet kokeilut kutsujen pohjan suhteen. Päädyimme myös yllättäen varaamaan hiihtolomamatkan Sri Lankalle, jota odotan innolla.

Lokakuussa pääsin taas osallistumaan Love Me Do -messujen hääblogimiittiin, joka oli jälleen menestys. Kävimme myös sulhasen kanssa kirjastossa kokeilemassa laser-leikkuria kutsujen ja muiden koristeiden varalta.


Marraskuussa sain vedettyä listalta yhden homman yli, kun varasimme meille hääyön ja vieraille hotellikiintiön Radisson Blu Plazasta. Saimme myös varteenotettavan häämatkaidean lähteä häiden jälkeen vaeltamaan Lappiin.

Joulukuun kohokohta on joululoman vieton lisäksi ollut blogini pääsy Vuoden hääblogi 2019 -kisan finaaliäänestykseen. Muistathan äänestää! ;) Joulukuu ei tietysti vielä ole ohi, joten eihän tässä tiedä, mitä vielä ehdimme sulhasen kanssa lomaillessamme keksiä.

Ja sitten se arvonta! Ihanista häätapahtumista käsiini on jäänyt tavaraa, joille minulla itselläni ei ole käyttöä (osa tuplakappaleiden vuoksi). Tämä ihana paketti täynnä hää- ja kauneusaiheista tavaraa lähteekin jollekin onnekkaalle. Pakettiin kuuluu Häät-lehden muhkea juhlapainos, kaksi Mennään naimisiin -lehteä, Amikan hiustuotepaketti, Oriflamen huulivoide, Make Up Storen luomiväri, Kultajousen lahjoittama laukkukoru sekä Niinattaren lahjoittama sukkanauha. Kisaan pääset mukaan kommentoimalla jotakin, mitä odotat ensi vuodelta. Liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden. Osallistumisaikaa on perjantaihin 4.1. saakka (klo 23.59). Arvon voittajan viikonlopun aikana.


28 kommenttia:

  1. Odotan ensi vuodelta eniten häitämme.. ❤️
    sannak.ukonaho@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Klikkasin arvonnan takia postaukseen, mutta kooste jokaisesta kuukaudesta oli mukavaa luettavaa :)
    Ensi vuodelta odotan kesätöihin hakemista, kavereiden kanssa ajan viettämistä ja Dublinin matkaa.


    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Odotan eniten unelmien toteutumista.
    julia.hakkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Odotan ainakin uusia työkuvioita. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Odotan uusia tuulia joka suunnasta, ihana arvontapalkinto olisi tervetullut.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Ensi vuodelta odotan eniten häiden järjestelyjä! ❤ Olemme menossa naimisiin 2020. Tällä hetkellä on ainoastaan kirkko varattuna, joten paljon järjestelyjä edessä! mari-94@windowslive.com

    VastaaPoista
  7. Häitä odotan, kuoppalaalina123@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Hiljattain kihloihin päässyt, joten pitää miettiä pikkuhiljaa häitä ja yhteisen tuvan ostoo. :) joten niit ainakin orotelles:)
    Naurajatar@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Ensi vuodelta odotan muutoksia: ihmissuhteissa, työrintamalla, itseni hoidossa yms.
    vaulapia@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ensi vuodelta odotan työssä tapahtuvia muutoksia. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Odotan uusia tuulia töiden osalta :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kesä on asia jota odotan eniten, koska en tykkää suomen talvesta yhtään.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Odotan että perheemme pääsisi muuttamaan uuteen kotiin :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Odotan työkuvioita ja perheen kanssa reissaamista :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Tasaisempaa ja onnellisempaa vuotta.
    Sarianna.saari95@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Hyvää oloa ja terveenä pysymistä.
    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Monia mukavia kohtaamisia sekä terveyttä =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Vau, mikä vuosi sinulla! Niin ne asiat pikkuhiljaa etenee. Ihanaa häävuotta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kun sitä katselee taaksepäin, niin aika kiva vuosi on tosiaan ollut! :)

      Poista
  20. Mukavia hetkiä perheen parissa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Toivon, että minulla olisi ensi vuonna enemmän aikaa itselleni, koirilleni ja ystävilleni. Olisi ihana myös tehdä pari lomamatkaa ja tietysti pysyä terveenä.
    tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  22. Odotan alkavalta vuodelta pysyvää työpaikkaa :)

    piupau84@hotmail.fi

    VastaaPoista
  23. Odotan uusittuja hampaitani :)
    niinaarvonnat2@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Eniten odotan parempaa tasapainoa elämään, jotta stressi pysyy kurissa ja elämä mielekkäänä.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Uuden asunnon löytymistä
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  26. Kiitos kaikille osallistumisesta! Oli hauska lukea odotuksia uudelle vuodelle. Toivon kaikille ihanaa vuotta uusien asioiden äärellä! Arvonta on suoritettu ja arpaonni suosi Elise H.:ta. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

    VastaaPoista